Bee2BeeMarketing - Ons verhaal

We help you bee the best

Als ondernemer ben je druk met jouw passie en datgene waar je bijzonder goed in bent, jouw onderneming. Maar, net als de meeste ondernemers heb je niet de tijd of mankracht voor veldonderzoek naar kansen en groeipotentie. Houden strategische of marketing gerelateerde vraagstukken je wakker? Ben je onvoldoende op de hoogte van marktontwikkelingen en constant veranderende klantbehoefte? Kan je website, logo of huisstijl wel een likje honing gebruiken?

Bee2BeeMarketing bestaat uit een kruisbestuiving van academische werkbijen die gespecialiseerd zijn in marketing management en strategie. Onze no-nonsense aanpak helpt jouw onderneming complexe vraagstukken te vertalen naar een hands-on oplossing. Samen werken we aan wat er toe doet, To bee the best.

Fris en bevlogen

Een unieke blik op de uitdaging van je onderneming

Analyses op niveau

Academische inzichten die het verschil maken

Praktisch

Oplossingen die eenvoudig te implementeren zijn

Jeroen Nissen | Marketing Strateeg

Jeroen Nissen

Marketing Strateeg

Bee2BeeMarketing ben ik gestart om mijn ervaring en masters in strategic management en marketing management te gebruiken om ondernemers te ondersteunen in de groei van hun onderneming. Het onderzoeken en optimaliseren van strategie, innovatie, en marketing gerelateerde vraagstukken heb ik geleerd binnen ondernemingen zoals Procter & Gamble, Philips, UPS en verschillende startups. Als young professional combineer ik werkdrift, een frisse blik en expertise om op maat oplossingen te bieden die doelgericht, effectief en makkelijk toepasbaar zijn.

Justin Berendsen | Online Marketeer

Justin Berendsen

Online marketeer

Naast mijn masters in marketing management en marketing analytics heb ik ervaring opgedaan binnen diverse ondernemingen en projecten zoals TIME, Cloetta, beslist.nl en Achmea. Ik blink uit in het onderzoeken van (online) marketing gerelateerde vraagstukken, social media, website optimalisatie, klantreis optimalisatie en prijs & promotie analyses. Door het oprichten van Bee2BeeMarketing kan ik doen waar mijn passie ligt, ondernemers ondersteunen en ontzorgen op het gebied van marketing.

Help me bee the best.